2 Лис, 09:55

526

Жителі ірпінського СМУ отримають по 2220 гривень допомоги

Жителі ірпінського СМУ отримають по 2220 гривень допомоги. Про це повідомила депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло на своїй сторінці у Facebook.

«Італійська благодійна організація «@WeWorld-GVC» у партнерстві з Благодійним фондом «Жовто-блакитні крила» за фінансової підтримки AICS (італійське агентство зі співробітництва та розвитку) ініціювали програму, спрямовану на підтримку мешканців найбільш пошкодженого мікрорайону Ірпінське СМУ, які постраждали від військових дій», – розповіла депутатка.

Як стало відомо, у межах проєкту буде надано гуманітарну допомогу готівкою та в натуральній формі для подолання майбутньої зими, а саме: одноразова грошова допомога (2220 грн на місяць впродовж 3 місяців на кожного члена родини, які були зареєстровані за адресою пошкодженого житла станом на 24.02.2022) та 2 ковдри та електричний обігрівач – на одну родину.

«Наразі організація, в межах отриманих даних про мешканців мікрорайону, планує визначити свою цільову аудиторію (найуразливішу групу населення) в доступній кількості, яку в змозі охопити. Крім того, благодійники розглядають можливість поширення допомоги на інші мікрорайони міста», – додала Нечитайло.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.