28 Кві, 22:05

307

Жашківець продавав гранати в Києві: оперативники затримали злочинця

До співробітників карного розшуку Шевченківського управління поліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий мешканець незаконно придбав та продає бойові гранати. Про це повідомляє Поліція Києва.

«У ході реалізації інформації оперативники за силової підтримки спецпризначенців полку №1 затримали фігуранта. У ході досудового розслідування ми встановили, що уродженець міста Жашків, 1999 року народження, придбав у невстановленої особи чотири оборонні осколкові ручні гранати Ф-1. Згодом чоловік приїхав до столиці, де продав боєприпаси. Через деякий час фігурант повернувся до міста Києва з метою збуту ще однієї партії заборонених предметів. Цього разу він продав п’ять гранат на проспекті Академіка Глушкова», – ідеться в повідомленні.

Співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції затримали фігуранта під час продажу боєприпасів. Слідчі провели огляд місця події та вилучили речові докази.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва поліцейські повідомили порушнику про підозру. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: Поліція Києва.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці й в Telegram-каналі.