14 Лют, 15:16

484

Завдяки підтримці UNICEF: у Димерській громаді відкрили нові укриття (фото)

У закладах освіти і культури Димерської громади відкрили нові укриття завдяки підтримці UNICEF. Про це повідомили у пресслужбі Димерської селищної ради.

«Завдяки спільним зусиллям UNICEF, Ольги Василевської-Смаглюк — Округ 96 та Володимиру Підкурганному Катюжанський опорний ліцей, Демидівський ліцей, садочок «Зернятко» та Глібівський будинок культури Димерської громади вдалося забезпечити модельними укриттями», – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, вони містять все необхідне для збереження життя та комфортних умов перебування.

До базового укомплектування сховищ входять меблі для сидіння, кулери, фільтри для води, а ще забезпечення доступу до питної води, система вентиляції повітря та вбиральні.

«Завітали наші міжнародні партнери з UNICEF, щоб на власні очі побачити результати спільої роботи.Вони високо їх оцінили. Також, в черговий раз до нас завітала народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк, яка з перших днів війни допомагає нам, починаючи від налагодження гуманітарних ліній до відновлення будинків та облаштування укриттів. Радіємо разом досягнутому. Вдячні за потужну підтримку партнерів. Не зупиняємось, рухаємося далі та продовжуємо адаптувати безпековий простір Громади», – додають у пресслужбі.

Фото: Димерська селищна рада.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.