14 Жов, 19:03

247

За минулу добу ТОРівці виявили у 2 громадян імовірно наркотичні речовини

За добу 13 жовтня ТОРівці Київщини виявили у 2 громадян речовини, схожі на наркотичні. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

«Близько 18.00 на вулиці Старокиївська смт Козятин поліцейські взводу тактико-оперативного реагування помітили підозрілого юнака. Він помітно нервував та різко змінив напрям руху, побачивши службове авто. Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили паперовий згорток із речовиною рослинного походження. Наступний випадок трапився близько 22-ї години на вулиці Камінського в Борисполі. Поліцейські виявили чоловіка, який різко змінив напрям руху, щоб уникнути зустрічі з ТОРівцями. Інспектори зупинили 29-річного чоловіка. Під час спілкування громадянин помітно нервував, тож, патрульні прийняли рішення провести поверхневу перевірку. Як результат, виявили паперовий згорток з порошкоподібною речовиною», – ідеться в повідомленні.

Для встановлення всіх обставин та вилучення речовин на експертизу поліцейські викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу.

Фото: Патрульна поліція Київської області.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.