24 Бер, 14:12

176

З постачальника, який недоукомплектував «швидкі» обладанням для кисневих станцій, стягнуть 3,6 млн грн штрафу

Київська міська прокуратура через суд стягнула з комерційної структури штрафні санкції за постачання недоукомплектованого спеціалізованого санітарного транспорту для КО «Київмедспецтранс» в умовах пандемії коронавірусу. У прокуратурі наполягли, що спецавтомобілі без обладнання для підключення портативних кисневих балонів непридатні для транспортування хворих на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Справа розглядалась судами не один раз. Суди першої та апеляційної інстанцій необґрунтовано відмовили в задоволені позову. Своєю чергою Верховний Суд погодився з доводами прокурора, задовольнив касаційну скаргу та скасував незаконні рішення судів попередніх інстанцій, направивши справу на новий розгляд до Господарського суду Київської області.

«Завдяки послідовній та принциповій позицій прокуратури, Господарський суд Київської області погодився з доводами прокуратури та задовольнив позов, стягнувши з комерційної установи штрафні санкції в сумі понад 3,6 мільйонів гривень», — йдеться у повідмоленні.

Фото з відкритих джерел

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.