22 Лис, 21:07

223

Юних броварчан запрошують взяти участь у конкурсі малюнків, присвяченому новорічним святам

Дітей віком від 6 до 17 років Броварської громади запрошують узяти участь у конкурсі «Іграшка твого міста», присвяченому новорічним святам. Про це йдеться в повідомленні на сторінці «ТепЛиця – культурно-інноваційна платформа» у Facebook.

«Запропонуйте малюнки для декору новорічної іграшки міста у вигляді кулі! Продемонструйте свою творчість, подаруйте яскраві емоції та враження собі та своїм близьким», – зазначають в оголошенні.

Аби взяти участь в конкурсі необхідно:

  • заповнити анкету за адресою бульвар Незалежності, 4, КІП «ТепЛиця»;
  • на папері/картоні (обирається самостійно) у вигляді кола діаметром 15-17 см намалювати новорічну іграшку (тематика малюнку новорічно-різдвяні свята);
  • у термін до 15-го грудня подати та зареєструвати роботу в КІП «ТепЛиця» за адресою: бульвар Незалежності, 4.

У період із 20 грудня 2022 року до 7 січня 2023 року в приміщенні КІП «ТепЛиця» організатори конкурсу проведуть виставку робіт конкурсу «Іграшка твого міста», на якій експонуватимуться роботи учасників. Частину ж зібраних робіт учасників після 19-го грудня відправлять захисникам України.

19-го грудня, на свято святого Миколая, серед зареєстрованих робіт оберуть переможців за допомогою програми random (перші 10 за списком), які отримають подарунки від організаторів. Цього дня на сторінці КІП «ТепЛиця» організатори конкурсу опублікують імена переможців.

Фото: Трибуна-Бровари

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.