5 Січ, 17:52

261

Яку фінансову підтримку надає Служба зайнятості для роботодавців

В умовах повномасштабної військової агресії рф Служба зайнятості пропонує бізнесу та роботодавцям фінансову підтримку у вигляді активних програм. Про це йдеться на сайті Бучанської районної державної адміністрації.

Зокрема, наразі організація надає:

  • компенсацію витрат роботодавцю на оплату праці кожної працевлаштованої внутрішньо переміщеної особи під час воєнного стану (після 24.02.2022 року) у розмірі 6500 грн на місяць упродовж перших двох місяців з дати працевлаштування.
  • компенсацію роботодавцям єдиного соціального внеску за працевлаштування безробітних з числа соціально незахищених категорій населення на нові робочі місця та компенсацію єдиного соціального внеску суб’єктам малого підприємництва, які працевлаштовують безробітних на нові робочі місця у пріоритетних галузях економіки, протягом 12 місяців з дня працевлаштування безробітних.
  • компенсацію витрат на оплату праці роботодавцям, які працевлаштовують внутрішньо переміщених осіб протягом 6 місяців (не вище середнього розміру по регіону). А якщо внутрішньо переміщена особа відноситься до соціально вразливих верств населення, така компенсація може виплачуватись до 1 року.
  • допомогу по частковому безробіттю виробничим підприємствам та ФОП, якщо вони втратили частину заробітної плати через зупинення чи скорочення виробництва продукції або втратили можливість виконувати роботи чи надавати послуги з виробництва продукції.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.