18 Лип, 18:38

500

Вистрілив у потилицю мирному жителю: журналісти ідентифікували окупанта, який вбивав на Київщині

Журналістам «Слідство.Інфо» вдалося встановити особу рашиста, який вбив місцевого жителя у селі Андріївка на Київщині. Ним виявився Данііл Фролкін. Про це повідомив журналіст Дмитро Реплянчук.

За інформацією журналістів, такий звірський вчинок міг бути і не розкритий, адже цього окупанта немає в списках 64-ї мотострілецької бригади, які опубілкували в українській розвідці. Також Фролкін не публікував світлини з війни в Україні.

Проте карма видала російського солдата. Як виявилось, Данііл постійно фотографувався на телефон, який вкрав у двох пенсіонерів. Коли рашист втікав з Київської області, то видалив селфі та викинув телефон.

Після цього мобільний все ж таки змогли знайти власники, яким вдалося відновити фотографії.

«Вони сподівалися відновити свої сімейні фото, знімки дітей та домашніх тварин. Натомість, вони побачили фотосесію російських молодих окупантів, які й відібрали у них телефон. Маючи ці селфі, вдалося встановити особу Данііла Фролкіна. Він з депресивного містечка Рубцовськ західного Сибіру. Виріс у злиднях, невдовзі після школи пішов до армії. В Україну 20-річний Фролкін приїхав «вбивати бандерівців і Зеленського», як він хвалився місцевим», — зазначає журналіст.

За словами журналістів, Фролкін 2 березня вбив мешканця села Андріївка Ігоря Єрмакова. Перед пострілом в потилицю, чоловіка забрали в полон, адже знайшли в його телефоні фото російської техніки.

«Кілька днів катували, а одного ранку Фролкін притягнув його до трансформаторного стовпа, поставив на коліна і вистрілив у голову. Відійшов, сів, закурив вейп. Усе це бачив сусід убитого, який добре запамʼятав обличчя Фролкіна та його характерні татуювання. Згодом цей сусід і зміг впізнати Фролкіна на тих самих селфі, а також на фото з соцмереж окупанта», — йдеться в повідомленні.

Фото: Дмитро Реплянчук

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.