30 Кві, 16:38

528

Виорана літера V та ракета в полі: Андрій Павелко відвідав стадіони в Гостомелі й Бородянці

Андрій Павелко, президент Української асоціації футболу, відвідав з візитом стадіони й футбольні поля в Гостомелі та Бородянці. На одному з полів лишилася ракета, випущена росіянами. На іншому полі військові рф виорали літеру V. Про це Павелко написав на своїй особистій сторінці у Facebook.

«В Гостомелі заїхали на центральний стадіон, куди поцілили снаряди окупантів, але який обов’язково буде відновлений і знову прийматиме матчі місцевих команд. Побачили на власні очі зруйновані і спалені житлові будинки…», — зазначив Павелко.

У Бородянці російські військові познущалися зі стадіону та штучного покриття. Поле переорали й вирили на ньому рашистський символ V.

«Крім того орки викопали поруч бліндажі і намагалися БТРами знищити сусіднє поле зі штучним покриттям. Не вдалося!», — додав президент УАФ.

[modula id=”14710″]

Він заявив, що асоціація допоможе з відновленням стадіонів та зручнованих спортивних майданчиків. А координаційний центр УАФ наразі допомагає знайти тимчасовий безпечний притулок для дітей з Гостомеля в західних областях України і за кордоном та передає в селище гуманітарні вантажі від західних партнерів.