27 Бер, 12:56

155

Віталій Кличко передав захисникам на сході України медичні засоби, систему зв’язку Starlink, дрони та автомобіль

Віталій Кличко передав захисникам на сході України медичні засоби, систему зв’язку Starlink, дрони та автомобіль. Про це він повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Як стало відомо, Кличко відвідав схід України. Бійцям 93-ої окремої механізованої бригади, яка обороняє Бахмут, привіз кровоспинні турнікети, систему зв’язку Starlink. Від столичних волонтерів передав автомобіль пікап. Військовим 72-ої окремої механізованої бригади, які захищають Вугледар, привіз 12 дронів, обладнаних тепловізорами та батареї до них.

«Поїхав на схід України, аби підтримати і підбадьорити наших захисників та передати деякі необхідні речі, про які вони просили. Бійцям 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр», яка обороняє Бахмут, передав кровоспинні турнікети, систему зв”язку Starlink. А також від столичних волонтерів – автомобіль пікап. Вручив бійцям бригади і відзнаки мера столиці – медалі «Честь. Слава. Держава». Чимало військовослужбовців «Холодного Яру» захищали рік тому столицю від російських варварів, що рвалися до Києва. З перших днів вторгнення хлопці пішли в ТРО. А зараз воюють там, де найзапекліші бої. Також відвідав і підтримав сьогодні бійців 72-ої окремої механізованої бригади, які утримують передові позиції біля Вугледару. На їх прохання, привіз 12 дронів Mavic 3T, обладнаних тепловізорами, та батареї до них. Поспілкувався і з місцевими мешканцями, що живуть поруч із лінією фронту. Вони чекають визволення всього Донбасу, Перемоги України та вірять в наші Збройні сили. Віримо і ми! Підтримуємо і допомагаємо! Разом переможемо! Слава Україні!», – наголосив Віталій Кличко.

Фото: КМДА

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.