12 Тра, 14:20

489

Відбулася виставка дитячих робіт Київщини, присвячена Дню матері

З 4 до 8 травня на Київщині дистанційно проходила виставка дитячих художніх творінь, присвячених Дню матері. Її організували Управління культури Київської ОДА та Київський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи. Про це повідомили на сайті Київської ОВА.

«Кожна дитина знає: його мама — найдобріша, найсміливіша, найрозумніша та найгарніша жінка у світі. Саме таких мам діти звикли малювати в кумедних малюнках. Вони промальовують усі дрібниці: кучеряві мамині волосся, родимку над верхньою губою, родимку на чолі. У своїх малюнках талановиті учасники Київщини передали хвилювання в душі та серці в ці важкі часи. Вони малюють маму як янгола-охоронця й поруч із нею відчувають себе спокійними, щасливими, упевненими — вони в безпеці. Малюнки дітей сповнені коханням, ніжністю, теплотою, гармонією та красою», — йдеться на сайті.

Як зазначили в КОВА, до виставки долучилися вихованці «Академії Олівця» БДЮТ «Дивоцвіт» Бориспільської міської ради Київської області; вихованці школи мистецтв Борщагівської сільської територіальної громади; учасники Рокитянської територіальної громади; вихованці гуртка Дударівський СБК Пристоличної територіальної громади; вихованці гуртка «Фантазія» ЦЕНТ «Юнати» Боярської територіальної громади та вихованці ДШМ міста Бровари.

Наймолодша учасниця виставки — п’ятирічна Кіра Панова з Баришівської територіальної громади.

Фото: сайт Київської ОВА.