21 Гру, 17:28

227

В освітніх закладах Ірпінської громади завершують облаштування укриттів

В освітніх закладах Ірпінської громади завершується облашування укриттів. Про це повідомила заступниця Ірпінського міського голови Юлія Устич.

«Сьогодні у більшості закладів освіти громади облаштовано найпростіші укриття. У деяких школах і садочках ремонтні роботи знаходяться на завершальній стадії. Оскільки укриття має бути не лише безпечним, але й комфортним і зручним середовищем для перебування дітей під час повітряної тривоги, управлінням освіти і науки за підтримки Ірпінської міської ради продовжується робота щодо їх забезпечення найнеобхіднішим», – зазначила вона.

Устич розповіла, що у грудні цього року для укриттів у закладах освіти було придбано та розподілено 25 біотуалетів, 600 кг печива, 48 ємностей бутильованої питної води, 40 електричних ліхтарів, ковдри, медикаменти, антисептичні та миючі засоби. Для безперебійного енергозабезпечення укриттів міська влада придбала 8 генераторів.

«Наразі продовжується робота з благодійниками щодо забезпечення усіх закладів безперебійними джерелами живлення», – додала Юлія Устич.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.