4 Чер, 14:38

374

В Кагарлику пройшло засідання господарського сектору оперативного штабу

Сьогодні, 4 червня, у Кагарлику пройшло засідання господарського сектору оперативного штабу. Його провів Кагарлицький міський голова Олександр Панюта. Про це повідомляють на міській сторінці у Facebook.

Олександр Панюта відзвітував, що ситуація на території громади залишається під контролем, хоча періодично лунають повітряні тривоги. Під час однієї з них працівники дошкільного навчального закладу «Ромашка» евакуювали дітей із двох чергових груп у сховище. Міський голова закликає всіх мешканців громади не ігнорувати оголошення повітряної тривоги та щоразу дбати про свою безпеку, оскільки ворог може обстрілювати за допомогою ракет.

Наразі здійснюється передислокація штабу територіальної оборони та облаштування оборонних споруд на випадок прориву окупаційних військ. Також внесли корективи у роботу міських служб, зокрема щодо суботнього вивезення сміття із приватного житлового сектору та готовності реагувати на аварійні ситуації.

Голова також просить абонентів «Кагарликводоканалу» і КП КМР «ЖЕО» вчасно сплачувати за отримані послуги, що неабияк допоможе утримувати інфраструктуру. Прозвучало звернення і до платників податків, особливо підприємців І-ІІ груп, які продовжують свою діяльність, щоб ті сплатили єдиний податок, який поповнює місцевий бюджет. Вчасна сплата допомагає місту підтримувати критичну інфраструктуру, утримувати тероборону та допомагає гуманітарній сфері.

Нещодавно ми повідомляли, що у розкладі маршрутних перевезень Кагарлика відбулися зміни. Тут опублікований актуальний графік руху маршруток по Кагарлику, а також з Кагарлика до Білої Церкви, Києва та Ржищева.