11 Січ, 19:31

340

В Ірпені відкрилася нова поліційна станція

Сьогодні в Ірпені на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б відкрилася нова поліційна станція. Про це повідомляє міський голова Олександр Маркушин у своєму Telegram-каналі.

На відкритті побували сам Олександр Маркушин, начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов та генеральний директор Police Executive Research Forum (США) Чак Векслер.

Зазначається, що на базі станції працюватимуть чотири поліційні офіцери громади – капітани поліції Дмитро Апончук, Євгеній Зелений, Владислав Бобко та Анна Стогній. Вони оперативно реагуватимуть на звернення громадян, контролюватимуть ситуацію в місті, забезпечуватимуть правопорядок.

«Проєкт «Поліцейський офіцер громади» — це чудова ініціатива, що максимально скорочує дистанцію між громадою і правоохоронцями. Поліцейський офіцер громади живе в громаді, знає всі її проблемні питання, «слабкі місця», перебуває на зв’язку з людьми 24/7 і готовий у будь-який момент прийти на допомогу.», — наголошує мер Ірпеня.

Він розповів, що місто надало поліції приміщення, а також за кошти місцевого бюджету тут було зроблено ремонт і придбані потрібні меблі.

Фото: Олександр Маркушин

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.