14 Жов, 15:06

221

«Увесь світ захоплено дивиться на нас»: Валерій Залужний привітав захисниць і захисників України

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав українок і українців з Днем захисників і захисниць України.

«Зима 22-го – уже частина світової історії. Ми витримали потужний ворожий удар. У жорстоких боях під сталевим дощем російських снарядів ми тримались за кожний клаптик своєї землі. А тепер – повертаємо своє. Ми обрали шлях воїнів – і йдемо вперед. Увесь світ захоплено і з надією дивиться на нас. Вітаю зі святом і дякую за службу! Разом до Перемоги! Слава Україні!», – ідеться в повідомленні.

Валерій Залужний став Головнокомандувачем ЗСУ 27 липня 2021 року. До того він був Командувачем військ Оперативного командування «Північ» (2019-2021), начальником Об’єднаного оперативного штабу ЗС України (2018), начальником штабу і першим заступником командувача військ Оперативного командування «Захід» (2017), командиром 51-ї окремої механізованої бригади (2009-2012). Під час захисту України від повномасштабного вторгнення рф він так себе проявив, що став одним із 100 найвпливовіших людей у світі 2022 року за версією авторитетного світового видання Time.

Фото: Telegram-канал Валерія Залужного.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.