уламки

16 Тра, 07:10

141

Уночі окупанти знову атакували Київ: троє постраждалих

У ніч проти 16 травня російсько-окупаційні війська здійснили атаку на столицю України, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та, ймовірно, ракет балістичного типу. Про це повідомив очільник міської військової адміністрації Сергій Попко, передає пресслужба КМВА.

«Восьмий повітряний напад на Київ з початку травня! Цього разу ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та, ймовірно, ракет балістичного типу. Вона була винятковою за своєю щільністю – максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу», – зазначив він.

За попередьною інформацією, переважна більшість ворожих цілей в повітряному просторі Києва була виявлена і знищена! Дані про кількість та тип ракет незабаром повідомлять Повітряні сили.

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що у Соломʼянському районі , попередньо внаслідок падіння уламків ракети, сталося загоряння кількох авто. Ушкоджена будівля площею 200 м кв. Рятувальники працюють на місці.

«За попередньою інформацією, в Соломʼянському районі троє потерпілих. У Оболонському, де впали уламки, постраждалих немає», – уточнив очільник міста.

У Дарницькому районі столиці, внаслідок падіння уламків ракети, пошкоджені два автомобілі. Інформація про постраждалих не надходила.

«У лісопарковій зоні в Дарницькому районі столиці падіння уламків БПЛА, без загоряння», – додав Віталій Кличко.

Фото: Українська правда

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.