10 Тра, 12:15

464

United For Ukraine: збірна України з футболу представила особливу форму

Головна команда України виходитиме в такій формі виключно на товариські матчі в межах підготовки до плей-оф ЧС-2022. Про це президент Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив у Facebook.

«Головними складовими нового дизайну форми є напис United for Ukraine та шеврон із графікою платформи U24. Крім того, запропонував додати до дизайну форми два оригінальні елементи. Перший — це унікальне зображення карти України з кордонами у вигляді прапорів країн, які підтримують нас у війні проти російських окупантів. Це наша шана й подяка закордонним партнерам за їх допомогу. Другий елемент — номери гравців, які зображені у вигляді назв українських населених пунктів. У яких живуть справжні Герої — від маленьких дітей до людей похилого віку. Населених пунктів, які захищали і продовжують захищати справжні Герої, і які вже знає увесь світ», — написав Андрій Павелко.

Першими, кому показали нову ігрову форму, стали діти з Києва, Харкова, Краматорська, Запоріжжя, Волновахи, Попасної та інших міст, які безжально руйнує рф.

Після матчів частину футболок передадуть у місцеві музеї в Україні, а частину — продадуть на аукціоні. Кошти, зібрані з товариських поєдинків та продажу форми, перерахують до програми United24 на відновлення України.

Фото: Facebook Андрія Павелка.