17 Лют, 20:05

175

Учні ліцею в Переяславі передали захисникам 43 ОАБр ім. гетьмана Тараса Трясила гуманітарну допомогу

Щороку 17 лютого відзначається День спонтанного прояву доброти. Цьогоріч ліцеїст 10Б класу ліцею «Патріот» Ілля Мельник ініціював акцію «Подарунок захиснику». Про це повідомляє Proslav.

Упродовж 7 днів охочі зібрали бокс-подарунки для захисників 43 ОАБр імені Тараса Трясила: педагогічних працівників, випускників закладу та батьків ліцеїстів, які проходять службу у цій бригаді.

Допомога складалася з продуктових наборів (чай, кава, печиво, цукерки, сухі сніданки), засобів гігієни, концервації тощо. До цього збору долучився весь персонал ліцею. Як розповідає керівництво «Патріоту», найактивнішу участь взяли ліцеїсти 8, 10-В та 11-А класів.

«Сподіваємось, що такий подарунок зігріє душу нашим захисникам та додасть сил у боротьбі задля перемоги над ворогом. Слава мужнім воїнам 43 Арти! Та усім, хто у складі Сил Оборони цілодобово виборює нашу незалежність!», – зауважив ініціатор акції Ілля.

Також протягом акції кожен охочий міг написати на прапорі України слова вдячності та підтримки воїнам. Діти разом з вчителями прикрасили державний символ своїми сподіваннями та побажаннями для тих, хто в ці хвилини боронить українські міста та села від російських окупантів.

«Дякуємо всім разом і кожному та кожній окремо за те, що можемо вчитись, радіти та жити», – наголосив ліцеїст.

Фото: Proslav

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.