5 Чер, 15:35

150

Убив гуляючого в парку за сумку: затримано підозрюваного у вбивстві в київському «Кіото»

Затримано підозрюваного у вбивстві чоловіка, тіло якого було знайдено 3 червня в столичному парку «Кіото». Про це повідомляє Поліція Києва.

«Оперативники встановили особу, причетну до цього тяжкого злочину. За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження.

За результатами оперативно-пошукових заходів та невідкладних слідчих дій, поліцейські швидко встановили зловмисника та обставини події. Того дня невідомий вирішив пограбувати потерпілого, вдарив його металевою палицею, після чого відібрав сумку та втік.

Від отриманого поранення чоловік помер на місці. Оперативники встановили чоловіка, який причетний до смерті 48-річного місцевого мешканця. Ним виявився раніше судимий за вбивство уродженець Вінницької області, 1991 року народження», – ідеться в повідомленні.

3 червня цього року до поліції Києва надійшов виклик, що у парку «Кіото» в Деснянському районі Києва перехожі виявили мертвим чоловіка з травмою голови.

Фігуранта було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські готують йому повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Фото: Поліція Києва.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці й в Telegram-каналі.