14 Січ, 20:27

322

У Вороньківській громаді відкрили нову поліційну станцію

14 січня у Вороньківській територіальній громаді відкрили нову поліційну станцію. Про це повідомляє Поліція Київської області на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що капітан поліції Сергій Кінтер стоятиме на варті та обслуговуватиме 10 населених пунктів. Сама поліційна станція розташована по вулиці Парковій, 2-б в селі Вороньків.

У відкритті взяли участь очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Бориспільського управління поліції, представники місцевої влади та голова громади Любов Чешко.

«Вдячний голові, депутатам та людям — всім, хто долучився до реалізації цього проєкту. Кожен на своєму місці повинен працювати, щоб забезпечити розвиток, безпеку та захист нашої держави. Ми працюємо заради людей, щоб український народ був щасливим, а наша держава була квітуча, сучасна та безпечна», — зазначив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Під час відкриття станції керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов вручив капітану поліції сертифікат про завершення навчання, подарунок та помпову рушницю, а голові Вороньківської громади подякував за плідну співпрацю та вручив лист-подяку. Також голова територіальної громади передала офіцеру ключі від службового автомобіля.

Фото: Поліція Київської області

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.