11 Сер, 14:35

232

У Великій Димерці відбувся захід для дітей за участі військових

У Великій Димерці пройшов дитячий захід за участі військових «Солдат ЗСУ — мій захист та безпека». Про це інформує «Трибуна — Бровари».

Організатором заходу стала громадська організація «Київщина — це ми», яка надає дітям психологічну підтримку та допомагає в адаптації до умов воєнного стану. Діти дізналися про вміст аптечки та спробували особисто надавати домедичну допомогу пораненому. Також їм провели майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, які потім передали військовослужбовиці.

«Найбільш емоційною була участь дівчат і хлопчиків у розмальовуванні автомобіля: після рук професійних малярів він відправиться на фронт.
Одягнені в плащі, рукавиці та маски діти залюбки брали участь і в створенні картини «Піксель».
Особливо старався 4-річний Богдан Терлюк. Йому було нелегко впоратися не тільки з балончиком, але також і з завеликим трохи плащем. Однак найменший учасник цього квесту проявляв неабияку впертість і бажання залишити свої «автографи» і на автомобілі, і на картині».

Організатори влаштували для дітей солодко-фруктовий стіл та видали пакети з подарунками. Наприкінці заходу дітям запропонували намалювати свої мрії. На малюнках зобразили нашу перемогу.

Нещодавно ми розповідали, що упродовж трьох днів ювенальні поліцейські відвідували дітей у дитячому таборі патріотичного виховання міста Бровари.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.