21 Гру, 20:27

246

У Таращанській міськраді пройшла робоча нарада щодо обслуговування доріг в зимовий період

Голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв провів робочу нараду з питань утримання та обслуговування доріг громади загального користування обласного та регіонального значення в зимовий період 2022-2023 років. Про це повідомляє пресслужба Таращанської міської територіальної громади.

У нараді взяли участь начальник відділення поліції №2 Білоцерківського РУП ГУ НП в Київській області Олександр Ковальчук, старости старостинських округів громади та представники підрядних організацій, які займаються обслуговуванням доріг у громаді.

Під час наради було обговорено алгоритм наступних дій під час снігопаду та ожеледиці, зокрема маршрути, відповідно до яких буде проходити прибирання снігу та посипання протиожеледним матеріалом, задля безпеки громадян, зокрема, зниження аварійності на небезпечних дорожніх ділянках.

«Михайло Кривошеєв наголосив на налагодженні чіткого зв’язку між всіма службами місцевого та обласного значення і доручив конкретні завдання підрядникам та відповідальним особам, задіяним в процесі утримання доріг в зимовий період. Нагадаємо, цьогоріч дороги громади утримують 2 підрядні організації: ТОВ «Планета X1» та ТОВ «ТАР ТЕХ», — йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.