3 Чер, 18:04

349

У селі Софіївська Борщагівка поліція та небайдужі зупинили спробу самогубства

Правоохооронці Бучанського району зупинили жінку, яка з горя хотіла зістрибнути з даху багатоповерхівки. Про це повідомила Поліція Київської області у Facebook.

«Схвильовані жителі села Софіївська Борщагівка повідомили, що на краю недобудови сидить невідома жінка. Правоохоронці допомогли молодій жінці, поспілкувались із нею та доправили додому», – зазначили в повідомленні.

З’ясувалося, що батьки та її чотирирічна дитина перебувають на окупованих росією територіях, тож жінка через це дуже страждає.

Поліція закликала громадян дбати про своє здоров’я, бути уважними до стану близьких та за потреби звертатися по допомогу до спеціалістів.

Зокрема безоплатну та анонімну допомогу надають на цілодобовій лінії Lifeline Ukraine за номером 7333. Фахівці працюють заради запобігання самогубствам та загальної підтримки психічного здоров’я. Туди можуть звернутися як ветерани війни, так і всі, хто потребує допомоги.

Більше про це можна прочитати в матеріалі «Київщини 24/7», де зібрані поради психотерапевта та допоміжні сайти-антистреси, які сприятимуть подоланню стресу й тривоги під час війни.