1 Сер, 13:49

362

У Славутичі проведуть термомодернізацію ліцею

Місцева влада Славутича провела двосторонню онлайн-зустріч із керівництвом проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Про це повідомляє Славутицька міська рада у Facebook.

Зазначається, що такий проєкт впроваджується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.

«Під час зустрічі обговорили основні принципи та наступні кроки реалізації нового проєкту з термодернізації Славутицького ліцею. Планується утеплення зовнішніх стін та світлових ліхтарів на покрівлі, модернізація системи освітлення, балансування системи опалення, встановлення радіаторних терморегуляторів та геліосистеми для підігріву води», — йдеться в повідомленні.

Варто додати, що роботи щодо енергоефективності планують провести у 2025 році. В цьому році буде тривати підготовча робота для термомодернізації та проходження тендерних процедур. Славутичани отримуватимуть інформацію про хід реалізації проєкту.

Фото з відкритих джерел.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.