25 Січ, 20:44

304

У Ржищеві відкрили віддалене робоче місце для працівника центру зайнятості населення

На території Ржищівської громади відкрили постійне віддалене робоче місце для працівника центру зайнятості населення у ЦНАПі. Про це повідомляє Ржищівський міськвиконком.

«Воєнний стан вносить свої корективи у роботу державних організацій. Не минула оптимізація і Ржищівський центр зайнятості. Для збереження послуги на території Ржищівської громади, місцевою владою було запропоновано віддалене робоче місце для працівника центру зайнятості в приміщенні Ржищівського центру надання адміністративних послуг», — пояснюють у пресслужбі.

Зазначається, що директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук разом з першим заступником міського голови Юрієм Терещенком відкрили віддалене робоче місце Кагарлицького управління Обухівської філії у Центрі надання адміністративних послуг Ржищівської міської МТГ.

«Доступність та якість послуг служби зайнятості – один з ключових факторів успішного подолання безробіття в громадах Київщини. Центр зайнятості продовжує розширювати можливості в реалізації державної політики у сфері зайнятості, щоб і надалі створювати комфортні умови та підвищувати стандарти надання сервісу служби зайнятості», — йдеться у повідомленні.

Фото: Ржищівський міськвиконком

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.