5 Жов, 15:35

401

У Пущі-Водиці відбудували психоневрологічний інтернат, пошкоджений рашистами

Благодійна організація Global Empowerment Mission відновила господарські будівлі та морг Пуща-Водицького психоневрологічного інтернату, які в березні було пошкоджено рашистською ракетою із реактивної залпової системи. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«За день до того обстрілу було евакуйовано більше 300 підопічних закладу і, на щастя, ніхто не постраждав. У липні ми вперше зустрілися з Global Empowerment Mission. А сьогодні завдяки їхній допомозі пошкоджені споруди вже відремонтовано. Силами фонду було відновлені слюсарна майстерня, морг, теплиця, замінено вікна та перекрито пошкоджений дах на житлових корпусах. Все це було зроблено за місяць, без зайвих слів», – поінформувала заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Представник благодійного фонду GEM Андрій Негрич зазначив, що фонд готовий і надалі працювати над відновленням пошкоджених об’єктів. В Україні вони вже відновили більше 20 об’єктів, серед яких є школи та амбулаторії. На відновлення Пуща-Водицького психоневрологічного інтернату фонд витратив більше одного мільйона гривень.

Фото: Київська міська державна адміністрація.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.