24 Січ, 07:34

283

У Переяславському районі сталося 2 пожежі

У ніч на 23 січня загорілась груба у Помоклях та господарча будівля у Переяславі. Про це повідомляє Proslav з посиланням на Провідного фахівця відділу організації заходів цивільного захисту Бориспільського РС ГУ ДСНС України у Київській області Дениса Порохню.

«Минула ніч не залишила без роботи переяславських рятувальників. Перший виїзд на місце пожежі довелось здійснити вже за кілька хвилин після опівночі. О 00:22 до диспетчера надійшло повідомлення про загорання груби у приватному житловому будинку у селі Помоклі. Для подолання вогню було направлено два відділення 27-ДПРЧ у складі 6 чоловік особового складу. По приїзду на місце виклику пожежники встановили, що вогонь було подолано зусиллями власника будинку. Застосовувати пожежні засоби не знадобилось», – ідеться в повідомленні.

Зранку сталась інша пожежа. О 08:12 диспетчеру повідомили про загорання приватної господарчої будівлі у Переяславі. На місце пожежі було направлено два відділення рятувальників у складі 6 осіб. За результатами розвідки стало відомо, що горить перестінок та крівля господарчої будівлі на площі 10 квадратних метрів. За кілька хвилин вдалось локалізувати вогонь, а за 10 хвилин повністю його ліквідувати. У результаті пожежі було знищено перестінок та крівлю на площі 10 квадратних метрів.

В обох пожежах обійшлося без жертв.

Фото: ДСНС.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.