31 Тра, 13:31

495

У Переяславі особам із інвалідністю видаватимуть гуманітарну допомогу

Із 2 червня особи із інвалідністю, які мешкають на території Переяславської міської громади, зможуть отримати продуктову гуманітарну допомогу. Про це розповідає видання Переяслав. City.

Видаватимуть тушковане м’ясо, яке в березні міська рада отримала з Держрезерву. Частина банок раніше була передана на потреби тероборони, військовим ЗСУ, внутрішньо переміщеним особам, які наразі перебувають у громаді, та відправлялася у складі допомоги жителям деокупованих населених пунктів Київщини.

Тушковане м’ясо видаватимуть з понеділка до п’ятниці з 09.00 до 16.00 у приміщенні колишнього НЦК «Зустріч». Адреса: м. Переяслав, вул. Сковороди, 81, Центр культури і мистецтв. 1-ий корпус. Центральний вхід.

Якщо особи з інвалідністю через свою маломобільність не можуть самостійно прибути за допомогою, їм радять звернутися до сільського старости.

Щоб отримати продуктовий набір, необхідно взяти посвідчення особи з інвалідністю чи довідку МСЕК, а також паспорт. За офіційними даними, таких людей у громаді налічується 3,5 тисячі.