24 Жов, 10:40

455

У Києві взяли під варту групу чоловіків, які вбили військового через дорожній конфлікт

У Києві суд обрав запобіжний захід учасникам дорожнього конфлікту — групі з трьох чоловіків — під час якого було вбито військовослужбовця. Про це повідомляє поліція Києва на своїй сторінці у Facebook.

За даними слідства, 21 жовтня до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожній конфлікт зі стріляниною на проспекті Глушкова. На місці події з’ясувалось, що між водієм «Хюндай» та «Лексус» виник конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі.

В ході суперечки пасажири «Лексус» побили чоловіка, а керманич здійснив постріл у бік опонента. У результаті події військовослужбовець, 1988 року народження, помер на місці.

Правоохоронці затримали фігурантів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та розпочали кримінальні провадження відносно двох пасажирів «Лексус» за ч. 4 ст. 296 – хуліганство, та відносно водія за ч. 1 ст. 115 — умисне вбивство Кримінального кодексу України.

Один із фігурантів, який підозрюється в умисному вбивстві та двоє його спільників — за хуліганські дії, перебуватимуть під вартою без права внесення застави. На даний час зловмисникам повідомлено про підозру, а судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування триває.

Фото: Поліція Києва

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.