10 Січ, 20:10

353

У Києві викрили трьох спільників, які збували кокаїн та канабіс у столиці та області

Слідчі Деснянського управління поліції разом із працівниками СБУ у місті Києві та Київській області та під процесуальним керівництвом Деснянської окружної прокуратури міста Києва викрили двох чоловіків і жінку, які зберігали та збували особливо небезпечні наркотичні засоби у столиці та області. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 400 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Зазначається, що впродовж декількох місяців поліцейські документували злочину діяльність зловмисників та затримали їх під час санкціонованих обшуків.

«У ході слідчих дій за місцями проживання порушників у Києві та Київській області ми вилучили майже 50 грамів білої порошкоподібної речовини та близько 150 грамів речовини рослинного походження. Частина наркотичних речовин була розфасована для подальшого збуту. Крім цього, під час документування злочину слідчі виявили пістолет, штик-ніж та понад 130 набоїв. Все вилучене ми направили на відповідні експертизи», — йдеться у повідомленні.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещении

Відомо, що порушниками є уродженець Дніпропетровщини, 1980 року народження, 45-річний киянин та киянка 1978 року народження.

Їх було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно висновку експерта, по відібраним зразкам речовин це – кокаїн та канабіс.

Возможно, это изображение 1 человек

Возможно, это изображение 2 человека и в помещении

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 400 тисяч гривень.

У поліції додали, що порушникам загрожує до десяти років в’язниці з конфіскацією майна. Наразі правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичних речовин, а також інших осіб причетних до їх збуту.

Нет описания фото.

Фото: Поліція Києва

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.