20 Гру, 21:44

258

У Києві потужність енергосистеми досі залишається на 50% меншою за необхідну

У Києві стан енергосистеми практично не змінився за добу, її потужність досі залишається на 50% меншою за необхідну. Про це повідомляє директор компанії Yasno Сергій Коваленко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, протягом сьогоднішнього дня відключалося майже все місто, а це близько 1,1 млн користувачів. Тому він наголосив, що на стабілізаційні графіки відключень поки розраховувати не варто.

Проте Коваленко зазначив, що світло стабільно подається на критичну інфраструктуру, тому місто здебільшого з водою та опаленням. Водночас диспетчери намагаються зробити так, щоб райони мали постачання хоча б на короткий час, але є низка будинків, які не включалися від учорашнього ранку.

Також директор Yasno додав, що у Дніпрі ситуація більш-менш стабільна, енергетики намагаються максимально наблизитися до графіків.

«Ремонтні роботи тривають. Та якщо ви досі не утеплилися і не переглянули список речей, які вам потрібні, аби спокійно прожити тривалі відключення – зараз саме час про це подбати», — резюмував він.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.