Набережне шосе

24 Кві, 14:40

171

У Києві патрульні врятували жінку, яка ледь не втонула біля набережної

Київські патрульні з «Тактико-оперативного реагування» допомогли вибратися з водойми жінці, яка випадково туди впала. Про це пише Патрульна поліція Києва.

Це сталося нещодавно в Печерському районі на Набережному шосе. До патрульних звернувся водій одного з авто та повідомив, що бачив, як у річці хтось пливе чи, можливо, борсається, оскільки темно і погано видно та попросив перевірити, чи не потребує та людина допомоги.

Возможно, это изображение 3 человека

«Поліцейські Дмитро Циганок, Андрій Іваницький, Юрій Надточий одразу кинулися перевіряти інформацію. Під’їжджаючи до місця події, охоронці порядку побачили на березі схвильовану жінку, яка шукала свою доньку. Інспектори почали обстежувати набережну та у воді побачили знесилену громадянку, яка не могла самотужки вибратися», — йдеться у повідомленні.

Киянку одразу витягнули та передали медикам, її ушпиталили до лікарні. Вже скоро від рідних врятованої поліцейські отримали подяку на лінію 102.

Возможно, это изображение текст «прибув статус патруля (30 завданн подяка облки облики BETA заявник дзвнок подяка 3 тел. заявник висловлюе подяку подроздлу TOP T1.1 екпаж за те що оперативно спрацювали витягли девчину 3 дн.пра передали мамi̇ 3 швидкою допомогою. рапорт реестраця прийняв прибув вико патрульна полця киева»

Фото: mista UA

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.