23 Сер, 17:28

234

У КОВА співпрацюватимуть з фондом «МАЙНДІ» в питаннях адаптації учасників бойових дій

У Київській обласній військовій адміністрації обговорили співпрацю з благодійним фондом «МАЙНДІ» в питаннях психологічної, соціальної та професійної адаптації учасників бойових дій. Про це повідомляє КОВА у своєму Telegram-каналі.

Планується, що спільно вони допомагатимуть ветеранам війни, учасникам бойових дій та їхнім сім’ям повернутися до активного життя й реінтегруватися в суспільство. Особливу увагу приділятимуть постраждалим із важкими пораненнями та втратою кінцівок.

Також під час зустрічі було презентовано декілька навчальних курсів для якнайшвидшого повернення до мирного життя ветеранів війни та учасників бойових дій.

Серед них курс із робототехніки – Arduino Basic. Після проходження курсу слухач отримає базові знання з електроніки, програмування та робототехніки. Зазначається, що можливе і навчання в IT у партнерських компаніях за такими спеціальностями:

  • Прожект менеджер
  • Тестувальник.
  • Менеджери з логістики.

Наголошується, що впровадження пілотного проєкту дасть змогу нашим захисникам набути навичок у сферах, що стрімко розвиваються, бути конкурентоспроможними на ринку праці та отримувати гідну заробітну плату.

Фото: КОВА

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.