12 Сер, 13:01

346

У КОВА розповіли, як міжнародні організації допомагають у відбудові Київщини

Іноземні організації активно приєднуються до відбудови об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери Київщини, що були зруйновані та пошкоджені через активні бойові дії. Наразі партнерами є біля 20 міжнародних представництв та фонди, за рахунок яких відбуваються ремонти шкіл, дитячих садків, лікарень, амбулаторій, котелень та скважин у різних районах області. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

«Серед партнерів, що вже долучилися до допомоги – Міжнародні фонди «Партнерство за сильну Україну» та «Stabilization Support Services», Угорська екуменічна служба допомоги, Представництво «ПРОЕКТ ХОУП-ЗЕ ПІПЛ-ТУ-ПІПЛ ХЕЛС ФАУНДЕЙШН,ІНК.» в Україні, ЮНІСЕФ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та інші», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до виконання робіт з відновлення міжнародні організації долучають локальний бізнес. Такий приклад роботи дозволяє створювати нові робочі місця та підтримувати економічну активність області.

«Край важливо залучати до цих процесів саме місцевий бізнес. Через прозорі тендерні процедури міжнародні організації пропонують локальним підприємцям долучитися до робіт із відновлення і тим самим посилити економічний розвиток Київщини», – йдеться в повідомленні КОВА.

Фото: Цензор.НЕТ.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.