28 Жов, 18:44

211

У Кагарлицькій міськраді пройшло чергове засідання оперативного штабу

Кагарлицька міськрада на чолі з мером Олександром Панютою провела чергове засідання оперативного штабу, створеного для  координації дій із підприємствами, установами та організаціями для здійснення заходів правового режиму воєнного стану на території Кагарлицької МТГ. Про це повідомляє пресслужба Кагарлицької міської ради.

Незважаючи на негаразди в енергетичному секторі, ситуація на околицях Кагарлицького району знаходиться під належним контролем і залишається стабільною. Наразі відбуваються заходи щодо економного споживання електрики, забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури, установ, організацій і підприємств в умовах віялових відключень.

Також продовжуються заходи щодо додаткової купівлі генераторів. У штабі заслухали керівників міських служб, які розповіли про виконання планових заходів.

«Актуальним залишається заклик до населення громади максимально ощадливо використовувати електроенергію, особливо в пікові періоди її споживання – зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Усіх своїх споживачів «Кагарликводоканал» закликає зробити необхідний запас води для побутових і технічних потреб на випадок  можливої тривалої відсутності електропостачання», — йдеться в повідомленні.

Своєю чергою керівники медичних установ повідомили про стан захворюваності на коронавірус.

«За інформацією Центру первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторно лікується 50 хворих, а стаціонарно – 8. Серед  пацієнтів багатопрофільної лікарні 17 інфіковані вірусом Covid-19. У цілому ситуація з коронавірусом поліпшується: даються взнаки результати кампанії профілактичних щеплень (половина населення вже отримала другу дозу вакцини)», — зазначають у пресслужбі.

Крім того, на засіданні обговорили робочі питання соціально-культурної сфери, зокрема щодо благодійного марафону, який проводять заклади культури Кагарлицького району, а також про хід процесу дерусифікації на теренах громади.

Фото: Кагарлицька міська рада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.