17 Лис, 19:30

218

У Кагарлицькій міській раді пройшло чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей

Заступник міського голови Кагарлика Валентина Циганок 16 листопада провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей. Про це повідомляє пресслужба Кагарлицької міської ради.

На порядку денному було вісім питань, які стосувалися тих чи інших соціальних аспектів, що потребували втручання комісії для врахування та відстоювання прав неповнолітніх.

Які питання були розглянуті:

  • заяви громадян щодо надання дозволу на укладання від імені неповнолітнього сина договору оренди частини земельної ділянки, яка належить йому на правах спадщини за законом;
  • надання малолітньому сину статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;
  • надання дозволу на безкоштовне харчування в дитсадку малолітніх дітей.

«Були й питання, що стосувалися розгляду заяви щодо ухилення матері неповнолітніх дітей від виконання батьківських обов’язків, звернення керівництва навчального закладу щодо допомоги у вирішенні проблеми з відвідуванням навчальних занять учнями. Розглянуто і відхилено  запити державного виконавця щодо надання згоди на реалізацію домоволодіння та квартири, в яких  зареєстровані та проживають неповнолітні», — йдеться у повідомленні.

Крім того, комісія затвердила індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Фото: Кагарлицька міська рада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.