8 Тра, 10:42

133

У Фастові відбувся благодійний захід «З Україною в серці»: збирали гроші для Збройних сил України (фото)

У Фастові відбувся благодійний захід «З Україною в серці» в рамках марафону «Ліга добрих справ для ЗСУ». Про це пише Фастівська міська рада.

Комітет самоорганізації мікрорайону Заріччя спільно з настоятелем Храму Покрову Пресвятої Богородиці отцем Станіславом Радчуком приймав гостей.

Для усіх присутніх з закликом долучитися до благодійності виступили Олена Гулюк, вокальний ансамбль «Веселочка», Людмила Вакулюк, народний аматорський ансамбль «Надвечір’я», Віктор Дульцев,вокальний ансамбль «Берегиня», Олена та Максим Титаренки, Тетяна Машовець, Фаіна Іщук та Оксана Горенко.

«Окрасою заходу стали виступи фронтвумен гурту KRUCHI – Юлії Левковської та нашого замляка, співака Сергія Піскуна», – йдеться у повідомленні.

Кожен бажаючий мав змогу допомогти військовослужбовцям, котрі боронять країну від ворога – пожертвувати посильну суму для придбання БПЛА для ЗСУ.

«Для мешканців Заріччя та гостей також працював святковий ярмарок та готувався смачний куліш. Організатори дякують всім, хто долучився до благодійного заходу. Зібрані кошти будуть передані нашим Захисникам», – додають у пресслужбі.

Фото: Фастівська міська рада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.