26 Жов, 11:46

253

У Бучі стартував проєкт «Лідерство у створенні здорової громади»

У Бучі стартував проєкт «Лідерство у створенні здорової громади». Про це повідомили у пресслужбі Бучанської міської ради.

Як стало відомо, у приміщенні міської ради відбулася зустріч робочої групи Бучанської громади з командою Харківської експертної групи підтримки медичної реформи. Учасники обговорювали старт проєкту під назвою «Лідерство у створенні здорової громади».

Його мета — розбудова спроможності громад у сфері планування та реалізації проєктів, орієнтованих на здоров’я населення.

«У рамках цього проєкту, буде сформована робоча група Бучанської громади з питань здоров’я, яка визначить візію здорової громади , проаналізує дані щодо здоров’я населення та обере 3 ключові проблеми, за якими буде сформовано і організовано ініціативи/проєкти», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, проєкт здійснюється за сприяння Міжнародного Фонду «Відродження».

«Консультативну підтримку в роботі групи та реалізації ініціатив надаватимуть як національні, так і міжнародні експерти з Німеччини та США. Важливе партнерство у проєкті з Академією Сімейної Медицини України та ЕдКемп Україна. У ході першої зустрічі учасники поговорили про сам проєкт, стратегію і пріоритети Бучанської громади щодо здоров’я та обговорили перші кроки у роботі над візією здорової громади. Загалом планується провести щонайменше 10 таких зустрічей», — підсумували у пресслужбі.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.