10 Тра, 16:07

270

У Бучі обговорили реалізацію проєкту Bucha Tehno Garden

10 травня відбулася зустріч міського голови Бучі Анатолія Федорука із міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим, а також засновником інвестиційного холдингу  UFuture — інноваційного парку UNIT.City Василем Хмельницьким. Темою зустрічі стала відбудова та розвиток громади після її деокупації у рамках реалізації проєкту  Bucha Tehno Garden. Про це інформує офіційна сторінка Бучанської міської ради.

«Територія пріоритетного розвитку охоплює існуючий індустріальний парк «Мироцьке», міжнародний аеропорт «Антонов», інвестиційно привабливі території інших населених пунктів, які планується розділити на кластери», — зазначив міський голова Бучі.

Мова йшла про транспортно-логістичний, медичний, науково-навчальний, індустріальний, технологічний та IT-кластери, а також курортно-санітарну і житлову забудову.

[modula id=”15761″]

За словами міністра розвитку громад та територій України, важливо приділити увагу відбудові міжнародного вантажного аеропорту «Антонов» та відновленню залізничного сполучення.

«Світ змінюється швидко, треба йти в ногу з часом. Не наздоганяти, а створювати нові продукти та нові тренди», — зауважив засновник  інвестиційного холдингу Василь Хмельницкий.

Раніше ми розповідали, що мер Ірпеня показав «подарунки» від окупантів.

Фото: офіційна сторінка Бучанської міської ради у Facebook.