22 Гру, 16:22

183

У Броварській громаді планують виділити 9,255 млн грн на будівництво дитячих та спортивних майданчиків

На 2023 рік у Броварській громаді планують виділити 9,255 млн грн на будівництво дитячих та спортивних майданчиків. Про це повідомляє медіа Громадський ревізор.

Зазначається, що на черговій сесії Броварської міської ради депутати розглянуть проєкт «Про затвердження Програми будівництва, реконструкції, капітального ремонту спортивних та дитячих майданчиків Броварської Громади на 2023-2027 роки».

Плани на наступний рік щодо будівництва дитячих та спортивних майданчиків на наступний рік під час засідання «бюджетної» комісії озвучила начальниця УБЖКГІТ Світлана Решетова.

«У нас є два майданчики, по яким треба завершити роботи з проектуванням. Обидва – дитячий, і спортивний – планується побудувати на Героїв України, 27. Нам треба розрахуватися за проєктні роботи, які були виконані в 2021 році», – зазначила Решетова.

Згідно з проєктом рішення, який розглядатимуть депутати, на виготовлення документації для цих майданчиків сумарно потрібно 398 тис. грн.

Також у Програму закладають плани на виділення коштів на інклюзивний майданчик по вул. Чорних Запорожців 60а-60б. Це – унікальний майданчик, аналогів якому нема в Україні і який проєктувався спеціально для Броварської громади. Його будівництво зараз коштує 8 млн 857 тис. грн. Виконаний він буде у стилістиці «Аліси в країні чудес», а його ігрові форми будуть оптимізовані для діток з інвалідністю.

Підкреслимо, що це лише проєкт Програми. Тобто свого роду «протокол про наміри». Реалізацію таких планів повинна схвалити міськрада, в тому числі шляхом виділення відповідних коштів.

Фото: Русанівські сади

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.