25 Січ, 17:45

393

У Борисполі можна буде отримати безкоштовну консультацію нотаріуса

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради та Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції  Київ), відділення нотаріальної палати України в Київській області підписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомляє пресслужба Виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

Зазначається, що одна з важливих умов меморандуму — це забезпечення організації надання нотаріусами кожного місяця у приміщенні Центру надання адміністративних послуг послуги «Безоплатна консультація нотаріуса» офлайн та/або онлайн (шляхом використання сервісу в додатку Zoom при взаємодії з адміністратором центру надання адміністративних послуг).

«Участь у заході взяли Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, начальник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Кирило Міненко, голова Відділення Нотаріальної палати України в Київській області Каріна Дерун, директор департаменту економіки Київської обласної адміністрації Наталія Погребна, представник Бориспільського відділення нотаріальної палати Оксана Криворучко», — йдеться у повідомленні.

Фото: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.