13 Бер, 20:47

234

У Богуславі пройшов тенісний турнір в пам’ять про загиблого воїна ЗСУ

12 березня в богуславському «Будинку культури» пройшов відкритий міжрегіональний турнір із настільного тенісу в пам’ять про командира десантно-штурмового взводу 80-ої ОДШб, Героя України Андрія Хоменка. Богуславчанин загинув 3 березня 2022 року. Про це повідомляють на офіційному сайті Богуславської громади.

На спортивний благодійний захід вшанування, який відбувся за ініціативи Клубу любителів настільного тенісу та підтримки Богуславської міської ради, завітали не лише місцеві професіонали-тенісисти та любителі даного виду спорту, а й мешканці сусідніх громад — Медвинської, Миронівської та Таращанської. Також приїхали спортсмени з Білої Церкви. Загалом в турнірі брало участь 34 тенісисти.

Серед професіоналів-тенісистів п’єдестал переможця зайняв Олег Цебренко із Богуслава, срібна нагорода дісталась богуславцю Володимиру Ничипоренку, третє місце виборов Костянтин Деньга з Миронівки. Серед любителів перше місце посів Ігор Вергуляцький, ІІ місце виборов Дмитро Юрчик, а ІІІ — Юрій Деньга.

Церемонію нагородження провів батько загиблого Героя Віктор Олександрович Хоменко, староста Розкопанецького старостинського округу.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.