11 Кві, 07:40

287

У Білій Церкві затримали п’яного водія, що перевозив невідомі речовини: що сталось

Позавчора, 8 квітня, патрульна поліція Білої Церкви зупинила автівку, в якій їхали п’яний водій та помітно знервований пасажир. У транспортному засобі виявили водійське посвідчення з ознаками підробки та наркотичні речовини. Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Патрульні зупинили правопорушників в автівці «Renault» на стаціонарному пості Білої Церкви. Керманич, ймовірно, перебував у стані алкогольного й наркотичного сп’яніння. Під час перевірки його документів правоохоронці помітили ознаки підробки водійського посвідчення. На це вказували голографічні знаки, а також шрифт і його розмір, котрі не відповідали стандартам. 

Пасажир автівки помітно нервував, різко рухався й поводив себе підозріло. Після поверхневого огляду транспортного засобу було виявлено пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору. Пасажир автомобіля визнав, що ці речі належать йому.

Патрульні склали протокол щодо водія за ч. 1. ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). На місце події також викликали слідчих, що вилучили виявлене для проведення експертизи.

Фото: Патрульна поліція Білої Церкви

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці й в Telegram – каналі.