Червоний Хрест у Києві

27 Кві, 18:45

144

«Ти не один!»: Червоний Хрест у Києві розкаже й покаже, як допомогти собі під час війни

29-30 квітня в Національному ботанічному саду імені М. Гришка НАН України відбудеться інформаційно-просвітницька акція «Ти не один! Ми поруч!». Про це повідомляє Червоний Хрест України.

«Акція покликана допомогти киянам і гостям столиці в кризових умовах війни. Протягом двох днів на центральній алеї парку відвідувачі зможуть отримати для себе корисні знання на різноманітних інформаційних локаціях:

перша допомога – як допомогти при пораненні чи кровотечі, серцево-легенева реанімація, допомога в транспортуванні потерпілого тощо;

мінна безпека – як поводитися при знаходженні вибухових пристроїв та який вигляд вони мають;

перша допомога дітям – локація «Дитяча академія першої допомоги»;

тварини та безпека – волонтери навчать дітей та дорослих безпечному поводженню з домашніми тваринами;

психосоціальна підтримка мешканців – психологи та інструктори проведуть консультації з напрямків Товариства Червоного Хреста України», – ідеться в повідомленні.

Юних гостей заходу розважатимуть аніматори, для них працюватимуть зони різноманітних творчих майстер-класів і аквагриму та відбудеться бульбашкове шоу. Кожен охочий зможе взяти участь у безпрограшній лотереї, задонатити на лікування поранених, отримати інформацію про першу допомогу та відпрацювати навички на манекенах, дізнатися про цікавинки від справжніх кінологів тощо.

Захід триватиме з 10:30 до 14:00.

Фото: Червоний Хрест України.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.