Наталія Носенко

11 Тра, 18:17

518

Три добрі справи для жителів Київщини від Нацполіції України

Рятувати стареньких, підтримувати дітей з деокупованих містечок і навіть доправляти продукти човном — поліцейським області під силу будь-які нестандартні рішення заради допомоги людям. Три приклади добрих справ від Нацполіції — спеціально для «Київщини 24/7».

Деснянське управління поліції допомогло літній жінці, яка страждає на провали у памʼяті

Вчора на сторінці поліції Києва з’явився допис про те, як службовці допомогли старенькій. Виявляється, дільничним офіцерам Деснянського управління поліції Євгену Шильнікову та Володимиру Тимчуку передали записку із проханням про допомогу. У ній старенька вказала номер квартири, де вона проживає.

«На папірці було написано лише декілька слів, з яких стало зрозуміло, що жінці немає чого їсти. Ми з напарником негайно прибули за вказаною адресою, прихопивши з собою гуманітарну допомогу та продукти харчування. Ми з’ясували, що бабуся проживає одна і страждає на провали у пам’яті», — розповідає старший лейтенант поліції Євген Шильніков. 

Правоохоронці пообіцяли періодично навідуватись до літньої жінки та передавати їй всі необхідні речі і продукти. У дописі додається, що пенсіонерка вдячна поліцейським за допомогу та спілкування.

Поліцейські Вишгородщини переправляють гуманітарну допомогу човном жителям зони відчуження

Поліцейські Київщини разом із волонтерами доправили допомогу жителям села Чорнобильської зони. Жителі села Теремці змогли отримати необхідні речі (продукти та засоби гігієни) завдяки злагодженій роботі правоохоронців Чорнобиля і польских активістів.

Зазначається,  що правоохоронці для переправлення допомоги використовували човен. 

Поліцейські Переяслава подарували взуття хлопчику, який грав у футбол босоніж

Правоохоронці Київщини у звільненій Бородянці познайомились зі школярем, у родини якого не було можливості придбати взуття хлопцеві. Поліцейські вирішили подарувати юному спортсмену спеціальні бутси та форму. Отак від маленької доброї справи стала щасливішою ще одна дитина в Україні.

«Ніколи не забувайте робити добро. Навіть у цей складний час, допомагайте тим, хто опинився у скрутній ситуації. Підтримуйте словом, а краще – ділом», — зазначає у дописі Андрій Нєбитов, очільник поліції Київської області.

Раніше ми вже писали про те, як поліцейські привезли допомогу у Макарів. Тож прикладів допомоги ще багато.

Фото: Національна поліція України

 

Автор: Наталія Носенко