28 Вер, 12:30

247

7 жовтня відбудеться 27 сесія Ржищівської міської ради: порядок денний

На Київщині сьомого жовтня відбудеться 27 (чергова) сесія Ржищівської міської ради VІІІ скликання. Про це інформує пресслужба Ржищівської міської ради.

На сайті міськради опубліковано порядок денний чергової сесії, тому буде розглянуто такі питання:

  • Про затвердження Переліку адміністративних послуг центру надання адміністративних послуг Ржищівської міської об’єднаної територіальної громади та віддаленого робочого місця адміністратора центру надання адміністративних послуг Ржищівської міської об’єднаної територіальної громади, доповідати буде Світлана Попова – начальник центру надання адміністративних послуг.
  • Про затвердження мережі закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Ржищівської міської територіальної громади на 2022/2023 навчальний рік, доповідатиме Надія Горбенко  – начальник  відділу освіти.

  • Про включення об’єкту до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Ржищівської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, буде доповідати Володимир Дідиченко – начальник відділу житлово-комунального господарства та роботи з ОСББ.

Своєю чергою начальник фінансово – господарського відділу Леся Куст розповість про внесення змін до рішення Ржищівської міської ради Київської області від 05.11.2021 року «1198-16-08 «Про затвердження Програми заходів з відзначення державних, міських та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Ржищівською міською територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів на 2022-2024 роки».

Також  начальник відділу містобудування та архітектури Ірина Корденко доповідатиме про такі питання, як:

  • Надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за межами села Ходорів, Обухівського району, Ржищівської міської територіальної громади, Київської області».
  • Надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території для рибогосподарських потреб за межами села Ходорів Ржищівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області».

Крім того головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Ірина Михайловська доповість про такі питання:

  • Включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок для підготовки лотів, в частині розробки проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.
  • Продовження фізичній особі-підприємцю Карпенко Катерині Анатоліївні дії договору строкового сервітуту №05-01-27/14 від 21 вересня 2021 року.
  •  Продовження фізичній особі-підприємцю Лесика Сергія Володимировича дії договору строкового сервітуту №10 від 17 лютого 2014 року.
  • Надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі фізичній особі- підприємцю Дзюбі Тетяні Михайлівні.
  • Затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Ржищівської міської ради, що розташовані за адресою: Київська область, Обухівський район, Ржищівська міська територіальна громада, Півецький старостинський округ (за межами села Яблунівка) та передачу їх в оренду ТОВ «Компанія Еталон 2007».
  • Затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Оробець Лесі Юріївні для ведення особистого селянського господарства.
  •  Внесення змін до рішення Ржищівської міської ради Київської області від 02 липня 2021 року № 709-11-08 «Про надання дозволу ТОВ «Лайфселл» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в користування на умовах  оренди земельної ділянки для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку (вежі), на території Ржищівської міської територіальної громади за межами  с. Малий Букрин, Миронівського району, Київської області».
  • Розгляд звернення ПП «ІВАНГОРОД».
  • Внесення змін до рішення Ржищівської міської ради Київської області № 1204-16-08 від 05 листопада 2021 року «Про затвердження програми розробки технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), поділу та об’єднання земельних ділянок на території Ржищівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  • Повторний розгляд клопотання Герцойг Любові Єфремівни від 12 березня 2020 року про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.
  • Повторний розгляд клопотання Богдана Богдана Олексійовича від 12 березня 2020 року про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.
  • Внесення змін до рішення Ржищівської міської ради Київської області № 1947-25-08 від 02 вересня 2022 року.

Фото: Ржищівський міськвиконком

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.