23 Вер, 14:06

411

Сьогодні День міста Буча: які заходи будуть проводитися

Цьогорічний День Бучі пройде у зовсім іншому форматі і його девізом стануть слова «Буча- 2022: вистояли — відбудуємо». Про це пише пресслужба Бучанської міської ради.

У міській раді зазначають, що традиції не будуть порушуватися і всі зберуться разом всією родиною, але не святкувати, а дякувати всім, хто любить рідне місто і робить усе, щоб воно відбудувалося і розвивалося.

«Згадаємо і помолимося за невинно вбитих і наших захисників у Храмі Андрія Первозванного, відвідаємо на Алеї Героїв наших загиблих воїнів і подякуємо за можливість зібратися. Тема чорної війни і світлого миру домінуватиме на виставці картин, яку буде відкрито у рамках відзначення Дня Бучі в артгалереї», — йдеться в повідомленні.

Також сьогодні буде вручення ключів від квартир учасникам бойових дій. Крім того, відкриється медична амбулаторія у Ворзелі.

«Урочиста частина триватиме два дні, аби відзначити роботу і подякувати максимальній кількості людей за щоденну працю. Уявити подію без спортивних заходів також неможливо — тому буде зірковий футбол і цікаві змагання», — зазначили у пресслужбі.

Фото: Київська облдержадміністрація

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.