2 Кві, 15:21

487

Російські військові відкрили базар з награбованих речей

У білоруському місті Наровля окупанти-мародери облаштували базар, де продають награбоване в Україні. Про це повідомляють Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«В “асортименті” мародерського базару: пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметика. Тобто, все що росіяни здобули шляхом мародерства та грабунку мирного населення в Україні», — йдеться у повідомленні.

Окрім того,війська рф намагаються обміняти викрадені євро та долари, однак через внутрішні обмеження з обігу валюти, білоруси неохоче погоджуються на обмінні операції та пропонують окупантам звертатися в місцеві банки. Росіяни відмовляються, пояснюючи це забороною командування.

Для отримання нових партій награбованих речей, окупанти формують «коридор» у Конотопському районі Сумщини, через який мають перевезти награбоване з Чернігівської та Київської областей.

У місті Мозир (Білорусь) також скупчуються російські військові КАМАЗи з награбованими речима, які потім відправляються до РФ російською службою експрес-доставки СДЕК.