Обухівська, Фастівська РДА: очільники

29 Тра, 16:05

395

«Разом ми покажемо потенціал Україні»: нові очільники Обухівської та Фастівської РДА – що про них відомо?

Сьогодні, 29 травня, до своїх обов’язків приступили новопризначені начальник Обухівської РДА Микола Кравчук та начальник Фастівської РДА Владислав Литвин. Про це повідомляє начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Микола Кравчук має досвід керівника та ефективного менеджера, тому начальник КОВА покладає на нього надії в реалізації економічного потенціалу Обухівського району:

«Відсьогодні завдання більш складні – реалізація в умовах війни ефективних заходів для економічного розвитку Обухівського району. Чи не найбільші промислові підприємства області зосереджені саме тут. Тому Обухівський район відіграє одну з ключових ролей в економіці регіону».

Від 2 червня 2022 року Микола Кравчук був в. о. директора КП «Київблагоустрій». Раніше він очолював КП «БРОВАРИВОДОКАНАЛ», був засновником приватних підприємств.

Владислав Литвин має великий досвід роботи в обласній державній адміністрації. Кравченко відзначає, що це запорука його ефективної роботи на новій посаді:

«Він добре знає специфіку та проблематику Фастівського району та його економічні можливості. Вірю, що разом ми зможемо показати його потенціал усій Україні. Сьогодні громади Фастівського району мають стати центром економічного розвитку області. Зараз потрібно максимально ефективно діяти, щоб усе привести до ладу і вирішити проблеми людей».

Раніше Владислав Литвин був начальником управління економічного розвитку департаменту економіки та цифровізації КОДА; працював в управлінні туризму КОДА, а також у відділі методологічної підтримки та моніторингу публічних закупівель. 2020 року балотувався до Бучанської районної ради від «Батьківщини».

Фотоколаж: «Київщина 24/7».

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.