12 Жов, 06:59

252

рашисти вдарили по Запоріжжю: в будинках вилетіли двері та вікна (оновлено)

У ніч на 12 жовтня російські окупаційні війська вкотре завдали ракетного удару по місту Запоріжжя, внаслідок чого пошкоджена інфраструктура цивільних жителів міста. Про атаку ракетами обласного центру о 0:18 повідомив очільник Запорізької ОВА Олександр Старух.

Вранці, о 7:28, він прокоментував ситуацію та зазначив, що внаслідок цього обстрілу жертв немає.

«Цієї ночі ворог знову здійснив підступний нічний ракетний удар. По Запоріжжю і передмістях випущено близько семи ракет С-300. Дві ракети влучили в один з районів обласного центру та, на щастя, серйозних руйнувань не завдали. Ще п’ять ракет прилетіли у передмістя. Три з них принесли руйнування в одному з наближених до Запоріжжя сіл: частково зруйновано житловий будинок, з-під завалів наші рятувальники дістали три особи. Жертв, на щастя нема. Ще дві ракети впали в полі біля іншого села. Військовий агресор продовжує нічний ракетний терор проти мирних жителів. Але ми тримаємо стрій. Все буде Україна!», – написав очільник області.

В.о. мера Анатолій Куртєв згодом уточнив, що внаслідок обстрілу у житлових будинках вилетіли вікна та двері. За його попередньою інформацією, постраждалих немає.

Куртєв також наголосив, що є загроза повторної атаки.

Фото: Анатолій Куртєв.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.